Reverzní dveře – designové řešení pro milovníky minimalismu

V PRO-DOMĚ víme, že při výstavbě domu je potřeba věnovat pozornost všem detailům, aby se z něj stal také domov. Proto jsme ve spolupráci s firmou SOLODOOR a.s. připravili řešení designových dveří, které uspokojí i náročné zákazníky.

Reverzní dveře charakterizuje perfektně splývající rovina dveří a zárubní a skryté závěsy. Díky tomu dveřní set vyniká atraktivním minimalistickým vzhledem a je častou volbou milovníků čistého moderního designu. Dveřní komplet má elegantní vzhled a pozvedne každé bydlení na vyšší úroveň.

Reverzní dveře ale nejsou pouze designovým prvkem, jsou také praktickým řešením pro interiéry, vekterých je potřeba šetřit místem. Otevírají se totiž v opačném směru - do zárubně a díky tomu potřebují méně místa pro otevírání v prostoru. Tyto dveře tedy ocení všichni, kteří se potýkají s úzkými a stísněnými prostory, ale zároveň nechtějí rezignovat na design a záleží jim na vzhledu jejich domova.

Společnost SOLODOOR nabízí v rámci svého portfolia reverzní dveře v celé řadě nejrůznějších designů, ze kterých si každý může vybrat dle svého vkusu. V nabídce je jak plné, tak i prosklené provedení, které je vhodné především do interiérů, do kterých je potřeba dostat více přirozeného světla. Dveře jsou osazené praktickým a spolehlivým magnetickým zámkem.